Моніторинговий звіт виконання СРР Харківської області 2020 | Фонд місцевої демократії
Фонд місцевої демократії
Foundation of Local Democracy,
Kharkiv Ukraine
Фонд місцевої демократії (ФМД) - громадська неприбуткова організація, аналітичний центр(THINK TANKS), метою якого є вплив на економічні, політичні та соціальні процеси в Україні, сприяння місцевому самоврядуванню, проведенню реформ, розвитку громадянського суспільства та демократії

Моніторинговий звіт виконання СРР Харківської області 2020

cover-2015Цей моніторинговий звіт підготовлено в рамках Проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується в Україні Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства (м. Київ), Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

“Моніторинговий звіт виконання СРР Харківської області 2015″: завантажити звіт.
У Харківській області партнером з виконання цього проекту є Фонд місцевої демократії (ФМД), який входить до Асоціації регіональних аналітичних центрів і має практичний досвід моніторингової діяльності. Зокрема, у 2014 році ФМД було проведено оцінку індексу публічності Харківської міської ради, моніторинг надання адміністративних послуг в Харківській області, а також моніторинг виконання стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року.
Моніторинг виконання Стратегії розвитку Харківської області 2020 проведено на основі Методики аналізу відповідності стратегій розвитку регіонів Державній стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року та моніторингу їх реалізації, яка враховує український та європейський досвід у сфері стратегічного планування, а також положення Закону України «Про засади державної регіональної політики» від 5 лютого 2015 року № 156-VII, Державної стратегії регіонального розвитку України до 2020 року від 6 серпня 2014 р. № 385 та інших нормативно-правових документів.
Під час моніторингу аналізувався процес розроблення Стратегії розвитку Харківської області 2020, оцінювалась її відповідність Державній стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року, а також хід виконання регіональної Стратегії на початковому етапі у 2015 році. За підсумками моніторингу підготовлено рекомендації щодо удосконалення Стратегії розвитку Харківської області 2020 та механізмів її реалізації.
Видання розраховане на депутатів місцевих рад, посадових осіб і службовців органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадських активістів, журналістів та інших осіб, які цікавляться питаннями державного управління і регіонального розвитку.



Оставить комментарий




Інші матеріали

ЗАХОДИ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ В ОРГАНАХ ПОЛІЦІЇ
ЗАХОДИ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ В ОРГАНАХ ПОЛІЦІЇ

 Олександр Хань, старший науковий співробітник відділу [Читати далі]

БЕЗПЕКА СХОДУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ: ВИКЛИКИ 2019 РОКУ
БЕЗПЕКА СХОДУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ: ВИКЛИКИ 2019 РОКУ

7–8 грудня 2018 р. в Харкові у конференц-залі готелю «Харків» [Читати далі]

Community Policing – Lessons learned from dialogue efforts between the police and local communities in Kharkiv Oblast
Community Policing – Lessons learned from dialogue efforts between the police and local communities in Kharkiv Oblast

Ukraine has faced a challenging and controversial process of state reforms in recent years. This guide deals with just [Читати далі]

Розділи

  • МС (187)
  • ГС (202)
  • Зверніть увагу (81)
  • Блог (30)
  • Моніторинг видачі віз (2007-2012) (6)
  • Адміністративні послуги (61)
  • Адміністративні послуги. Харків (91)
  • Європейська інтеграція (30)
  • Конкурси (8)
  • Бібліоміст (6)
  • Культура діалогу (69)
  • Діалоги заради миру (27)
  • Новини (330)
  • Статті (69)
  • Видання ФМД (23)

Olga Miroshnyk, Head Foundation of Local Democracy
12, Movchanovskyi vyizd, Office 13 Kharkiv, Ukraine 61001
Phone: +380501626045
E-mail: mirfmd@gmail.com, Web-site: www.fmd.kh.ua Facebook: FMD